WorldCelebs

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » WorldCelebs » Celebs-Знаменитости O-P-Q » Petek Dinçöz'ün yeni ve eski sevgililerini kader nerede ve nasıl buluş

Petek Dinçöz'ün yeni ve eski sevgililerini kader nerede ve nasıl buluş

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Petek Dinçöz'ün yeni ve eski sevgililerini kader nerede ve nasıl buluşturdu?
21/09/06 - 01:50 - 5441 kez okundu
MAGAZİN KULİSİ!!! Yapımcı Can Tanrıyar, şarkıcı sevgilisi Petek Dinçöz'ün yıllar önce birlikte olduğu eski sevgilisiyle iş ortağı mı olacak? İşte ilginç bir tesadüf!
Petek Dinçöz ve KC Group

Bir tanesi Türkiye'nin en ünlü sanatçılarından.. Diğeri son yıllarda büyük atılımlar yapap ve futbolcu Sergen'i bile Şekerspor'a transfer eden KC Group...

Birbirinden tamamen ayrı bu iki ismi kader garip bir şekilde biraraya getirdi.

Petek Dinçöz'ün uğruna gözyaşları döktüğü sevgilisi Can Tanrıyar, KC Group'un en önemli akıl hocalarından biri. KC Group'un sahipleri ve Can Tanrıyar İstanbul'un en in mekanlarında sürekli beraberler..

O kadar ki grubun patronları medya dünyasında izleyecekleri politikaları bile Can Tanrıyar'a danışıyorlar.

Ancak aynı grubun kadrolu danışmanlarından bir tanesi ise ünlü sanatçı Petek Dinçöz'ün eski sevgilisi gazeteci Vehbi Dinçcan.

Kaderleri aynı kadında buluşan iki gazeteci, yakında iş ortağı olup aynı masada yemek yerse sakın şaşırmayın.

2

Petek Dinçöz'den eski eşine şarkı
22 Mayıs 2010 Cumartesi 04:46
Dinçöz, yeni singleı 'İşte Böyle Morarırsın'ı tanıttı, şarkının sözlerini boşandığı eşi Can Tanrıyar için özel olarak yazdırdığını açıkladı.

Kaynak : http://www.internethaber.com/petek-dinc … z142QxvW17

Üç ay önce 10 yıllık aşkı Can Tanrıyar’dan boşanan Petek Dinçöz, Supper Club’ta düzenlenen lansman ile yeni single’ı “İşte Böyle Morarırsın”ı tanıttı. Aşkın Tuna’nın sözlerini yazdığı parçanın hikayesini anlatan Dinçöz, “İşte Böyle Morarırsın’ı eski kocama yaşatmak istediğim duyguları düşünerek yaptırdım. Aşkın Tuna’ya gittim ve Can Bey’in bana yaşattıklarını anlattım. Aşkın da ortaya yüreğini koydu ve bu parçayı yarattı” dedi. Dinçöz’ün single’ı “İşte Böyle Morarırsın” ve “Kibarca” olmak üzere iki parçadan oluşuyor.

Kaynak : http://www.internethaber.com/petek-dinc … z142R6ajSk

İşte şarkının sözleri

Pisi pisine bitti bu aşk

Senin yüzünden pisi pisine

Engel olamadım ne alemine

Ne her gece çekip gidişine

Eee, sonunda bende sıkıldım

Dedikodudan bıktım usandım

Senle beraber yola çıktım

Ama canım sen yoldan çıktın

Hisset acısını hisset

Ayrılık tokat sana

Eh, biraz da belki nefret

Sinirim geçmedi hala

Zaman geçtikçe, ateş düştükçe

Peşimde daha çok dolanırsın

Beni ayakta dimdik gördükçe

İşte böyle morarırsın!

Hadi be sen de, kandıramazsın

Bu aşk benden uzakta kalsın

Ben seni adam sanmıştım

Sen kendine bile zararsın

Hep böyle uçuk kaçıktın

Biraz havalı, biraz aşıktın

Senle beraber yola çıktım

Ama sen canım yoldan çıktın

Kaynak : http://www.internethaber.com/petek-dinc … z142RCDPCA

3

Şok ! Petek Dinçöz ile Can Tanrıyar arasına "başörtüsü" girdi ! Neler oluyor ?
Petek Dinçöz, sevgilisi Can Tanrıyar'ın kendisini başını kapatması için zorladığını ileri sürdü ! "Başörtüsüne inanmam" diyen Dinçöz evlilik teklifini geri mi çevirecek ?
Yeni albüm hazırlığı içinde olduğunu ve bir şov programı için teklif aldığını anlatan assolist Dinçöz, 2007 yılından huzur beklediğini söyledi.

Petek Dinçöz, bayramın üçüncü gecesi Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde bulunan 'Selge Beach Otel'de sahneye çıktı. Konser öncesi basın toplantısı yapan genç şarkıcı, sevgilisi Can Tanrıyar'ın kamuoyuna da yansıyan başörtüsü takmasına yönelik istediği olduğunu anlattı. Petek Dinçöz, "7 yıllık hayat arkadaşım Can Tanrıyar, benim bu yıl başörtüsü takmamı istese de ben buna karşıyım. Tabii ki başörtüsü takanlara da sonsuz saygım var. Ama ben başörtü takmayı istemiyorum. Takana da asla karşı değilim. Dinde insanın kalbinin güzelliği önemlidir. Dinimiz hoşgörülü bir dindir. Sevgili Tanrıyar, bunu bana söylemiyor, bunları etraftan çevreden duyuyorum. Bakalım artık 2007 neler olacak hep beraber göreceğiz" diye konuştu.

Dinçöz, yeni albümü için son hazırlıkların yapıldığını belirterek, "Şu anda yeni albüm hazırlığı içerisindeyim. Sevgili Gökhan Tepe, Hakkın Yalçın ile Rober Hatemo'dan birer şarkı aldım. Güzel bir repertuar oluşturuyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah çok kısa süre sonra albümü çıkaracağız" dedi. Dinçöz, şov programı teklifleri de aldığını, bunları değerlendireceğini söyledi.

Irak'ın devrik lideri Saddam Hüseyin'in idam edilmesiyle ilgili de konuşan Dinçöz, idam yerine ömür boyu hapis cezasının daha iyi olacağını düşündüğünü belirtti. Petek Dinçöz, "Artık günümüzde idam olmamalı, idam kalkmalı. Ben olsaydım şöyle bir karar alırdım; ömür boyu hapis verirdim ve de güzelce bir çektirirdim" yorumunu yaptı. Petek Dinçöz, 2007 yılından huzur beklediği belirterek, yeni yılın barış, sağlık, ve mutluluk getirmesini istedi.

HAYRANLARININ ARASINDA

Dinçöz, Cengiz Abazoğlu'nun tasarladığı kırmızı abiye kıyafetle sahneye çıkmadan önce dua etti. Hayranlarının yoğun ilgisi arasında sahneye gelen genç şarkıcı, konser sırasında salonda arbede olurken izleyiciler çekim yapan gazetecilerin dışarı çıkmasını istedi. Kaşık ile tabaklara vuran tatilciler mini protesto yaptı. Buna müdahale eden Dinçöz, gazetecilere 3 şarkılık çekim izini verdi. Daha sonra hayranlarının arasına giren Dinçöz masaları dolaştı. Hatıra fotoğrafı çektirme isteklerini geri çevirmeyen Dinçöz, zaman zaman da mikrofonu uzatarak hayranlarıyla birlikte şarkı söyledi. Dinçöz, kendisini izlemeye gelen yaklaşık 1600 kişiye keyifli anlar yaşatırken, büyük alkış aldı.
04.01.07 20:24

Вы здесь » WorldCelebs » Celebs-Знаменитости O-P-Q » Petek Dinçöz'ün yeni ve eski sevgililerini kader nerede ve nasıl buluş

Создать форум.